+35898190020

Metallbranschens traditionella,
men moderna yrkesman


Produktion

Vår produktion täcker mångsidigt metallbranschens olika delområden.


Produkter

Vi erbjuder högkvalitativa metallprodukter med avtalstillverkning.


Fabriker

Lankapaja verkar i Nummela, Lahtis och Skillingaryd i Sverige


Kontaktuppgifter

När du vill ha färdighet, kvalitet & pålitlighet av din samarbetskumpan, välj oss.

Mångsidiga metallarbeten som underentreprenader

Lahtis, Nummela och Skillingaryd i Sverige som verksamhetsområden

Lankapaja Oy är ett långlivat veteranföretag i metallbranschen, som har tillverkat och levererat olika metallarbeten till sina kunder sedan 1935. Idag är vi en ledande produktionsanläggning i metallbranschen, som betjänar industrin, och som underentreprander tillverkar vi lösningar av tunnplåt, möbelrör och ståltråd. Vi svarar flexibelt på våra kunders behov och tillverkar alla nödvändiga metallprodukter allt från komponenter till stora helheter. Vi opererar i fyra olika verksamhetsområden och erbjuder stark expertis även för krävande metallarbeten.

Ta kontakt och fråga mer om samarbete

One-stop-shop − allt nödvändigt under samma tak

Vårt tjänstekoncept är att erbjuda våra kunder allt nödvändigt lätt från en och samma plats. ”One-stop-shop” sammanfattar vår verksamhetsmodell bra. Våra kunder kan beställa allt från produktifiering till tillverkning och kopplandet till logistiken. Metallarbetena genomförs med årtionden av yrkesskicklighet.

Säker tillverkningskapacitet för metallprodukter

När du letar efter en pålitlig och erfaren samarbetspartner i metallbranschen, Lankapaja Oy står till din tjänst. Vi erbjuder tunnplåts-, möbelrörs-, och ståltrådslösningar samt andra metallarbeten mångsidigt från början till slut. Våra verksamhetsplatser är Nummela, Lahtis samt Skillingaryd i Sverige, varifrån vi betjänar vår breda kundkrets i hela Norden. Bekanta dig med vår verksamhet samt produktlösningar och ta kontakt med vår försäljning för mer information.

Varför Lankapaja Oy?

  • Investeringsförmåga

  • Långsiktigt kundsamarbete

  • Industriellt kunnande och driftsäkerhet

  • Egna produktionens styrsystem

  • Leveranssnabbhet och egen fordonspark