Teräslanka- ja kalusteputkituotteet, ohutlevytuotanto ja muut metallityöt

Lankapaja Oy pystyy tarjoamaan niin pienille kuin suurille yrityksille yksilölliset ratkaisut; olipa kyseessä sitten ohutlevytuotanto, teräslanka- tai kalusteputkituotteet tai muu metallialan alihankinta, olemme varma valinta yhteistyökumppaniksi. Tuotantomme kattaa usean metallialan osa-alueen, jonka ansiosta pystymme lunastamaan mottomme ”one-stop-shop”. Tehtaissamme tuotannon painopisteet sekä tuotannon laajuus vaihtelevat tehtaan kapasiteetin ja konekannan mukaan. Tuotantoa Nummela-Lahti -akselilla sekä Ruotsissa.

 

Olemme keskittyneet suurilta osin sopimusvalmistukseen. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaalle täysin heidän tarpeitaan vastaavat ratkaisut aina pienistä komponenteista suuriin kokonaisuuksiin, olipa kyseessä ohutlevy tai muut metallityöt

 

Teräslankatuotteiden tuotantoprosessimme koostuu tuotteen suunnittelusta, prototyypin tai mallierän valmistamisesta sekä sarjatuotannosta. Teräslankatuotteiden ensimmäisenä työvaiheena on suunnittelu ja sen jälkeen tyypillisiä työvaiheita ovat: langan oikaisu ja leikkaus, langan viistäminen, erilaiset hitsaustekniikat, taivutus ja kokoon hitsaus. Hitsaustekniikoista käytämme tyssä-, piste-, ja MIG-hitsausta.

Ota yhteyttä myyntiimme ja kysy lisää

Lankapaja Oy on pitkäikäinen metallialan konkariyritys, joka on valmistanut ja toimittanut erilaiset metallityöt asiakkailleen jo vuodesta 1935 lähtien. Tänä päivänä olemme teollisuutta palveleva, metallialan johtava tuotantolaitos, ja valmistamme alihankintana ratkaisut ohutlevystä, kalusteputkesta ja teräslangasta. Kykenemme vastaamaan joustavasti asiakkaidemme tarpeisiin ja valmistamaan kaikki tarvittavat metallituotteet aina komponenteista isoihin kokonaisuuksiin asti. Operoimme viidellä eri liiketoiminta-alueella tarjoten vahvaa asiantuntijuutta vaativiinkin metallitöihin.